Processed with VSCO with f2 preset

Hejhej alla semesterfirare! Här ser ni förresten en glimt av vårt nya badrum.

Wow, nu har jag typ knäckt koden till att blogga oftare – BLOGGA I MOBILEN! Då blir det liksom så mycket lättare av! Jihooo!

Har varit lite sisådär med att hålla projekt flytande i år. Jag tänkte att det skulle va superlätt att starta en blogg som gravid, och som mamma – herregud, då skulle man ju hinna skriva heeela tiden. Eller? Nja, tid vet jag inte.

Sedan Jalou kom har jag typ hunnit göra något självförverkligande en enda gång. Det var när jag och syrran spelade in vårt första poddavsnitt (mer info kommer…) för två månader sen. Sen dess… Inte mycket Nora-time direkt. Det gör inte direkt någonting i och för sig. Jag tycker verkligen om att va mammaledig.

Men på senaste tiden har det börjar klia lite mer i uttrycka-sig-nerven. Känner liksom hur det pirrar i både händerna och rösten. Så nu kör vi tycker jag. Nu blir det bloggande och poddande och sjungande så mycket som känns kul.

Vad gör ni i sommar kompisar? Jag hänger mest runt i stan faktiskt. Karol jobbar hela juli och augusti så så blir det mycket jag som tar hand om hund och barn på dagarna. Men det är rätt skönt. Går långa promenader, lyssnar på poddar, hänger med kompisar och busar med kiddot.

Jag har aldrig känt någon större stress inför att göra saker på sommaren. Det kanske låter konstigt men jag får nästan ångest av att se andras flöden med ständiga resor, nya äventyr och släktträffar.

Nä, jag tycker det är så skönt att få vara själv, ha tid för sina egna tankar och pysselprojekt. Och att dagdrömma! Sommaren är verkligen dagdrömmandets tid för mig. Det är då jag drömmer om roliga grejer jag vill göra och hur saker skulle kunna bli.

Senare i juli får vi besök av släkt och vänner och det kan jag nästan bäva inför. Visst, det kommer bli jättekul att ses också, men det finns så mycket krav och förväntningar kring besök. Man ska äta middag tillsammans, hitta på roliga utflykter osv osv. För dom som är som jag, som gillar att umgås med sig själva, blir det ganska jobbigt med besök där andra är ständigt närvarande.

För mig är den bästa gästen den som sköter sig själv. Finns inget bättre än gäster som har egna planer, så kan man umgås lite mellan att denne ägnar sig åt sina planer och ens egna liv. Men dessa finns typ inte haha. Oh well.

Nu vaknade barnet här. Gotta go… Hörs snart!