IMG_7197

Toppen med stretchiga långa tishor när magen växer. Här i en av mina favorittröjor från Miu Miu.

Hej hopp! Och god fortsättning på er! Var ett tag sedan jag skrev här då det varit fullt ös med andra saker. Hoppas i alla fall att ni haft världens skönaste jul och nyår och hunnit sova ut litegrann? Helst utan att åka på en infektion på köpet eller liknande.

Som vissa av er ser så har min bästa selfie-spegel-plats flyttat och så även jag och sambon. Två dagar innan nyår flyttade vi in i en drömmig sekelskiftesvåning i centrala Lund. Vi letade superlänge efter en lägenhet som passade oss och våra behov, men det mesta kändes tråkigt eller för dyrt eller gick upp för mycket i budgivningen. Till slut hittade vi den här ganska slitna läggan som legat ute på Hemnet ett tag utan att bli såld. Vi gick och kollade och dagen efter var saken biff!

Nu bor vi här och har ungefär tusen saker att ta tag i. Här ska slipas golv, målas om, byggas, fixas och donas. Mycket att göra helt enkelt, men också kul! Vissa kanske skulle tycka att det är dumt att flytta in i ett renoveringsprojekt när man är höggravid och bara skulle behöva luta sig tillbaka, men jag tycker det känns grymt. Jag gillar inte direkt att sitta still och fundera för mycket, så för mig är det här perfekt. Sedan kanske det inte är ultimat när det blir dags för köksrenovering och så vidare, men det tar vi då…

Lovar att posta lite fler bilder från lägenheten snart!

Annars då? Jorå, nu är jag i vecka 28 och det börjar verkligen kännas att jag är preggo. Det är tyngre att gå och stå och framförallt att böja sig ner! Jobbigt när man råkar tappa saker och måste böja sig ner för att plocka upp dem, eller klassikern – att knyta skorna. Puh…

Dessutom börjar jag få lite mer tankar inför förlossningen. Det som förut varit så långt borta känns nu som något som jag typ borde ta tag i, om ni förstår hur jag menar. Jag menar, ska man gå en sån dära profylax-kurs så är det väl typ nu eller helst igår jag borde tagit den? Ni fattar, det börjar bli lite nervigt här.

Fler 2016-föderskor som börjar känna sig svettiga inför denna maraton-uppgift?