1515263_308486059304966_2137288293_n

Jag älskar sport, däribland kitesurfing.

Hej allihopa och välkomna till min blogg! Här kommer en turbo-presentation av mig själv, hoppas jag får med det mesta…

Jag som skriver här heter Nora, är 28 år och bor i Lund. Jag är född och uppvuxen i Västerbotten, närmare bestämt i Sveriges minsta kommun – Bjurholm. Där har jag dock inte bott på 10 år nu, även om jag i själen känner mig som en äkta norrlänning. Jag älskar snö, palt och hjortronsylt och frågar mig flera gånger per år varför jag valt att bo på Sveriges plattaste plats. Berg är ju grejen!

Jag jobbar som frilansjournalist där jag bland annat är grundare för produktionsbolaget MALIGU som sysslar med podcasts, journalistik samt ljud- och musikproduktion. Utöver detta har jag bland annat jobbat som webbredaktör och reporter, främst inom musik- och hem/inredningsjournalistik.

Jag älskar sport, både själva utövandet av sportaktiviteter men också saker som ”luktar sport”, typ collegetröjor, hockeybagar och surfbrädor.  Mina favoritsporter är löpning, kitesurfing och yoga – tre sporter som också kompletterar varandra väldigt bra. På senaste har jag även försökt få in lite styrketräning i ekvationen. Det är inte det roligaste jag vet, men däremot tycker jag det är roligt att känna mig stark. Ja ni fattar…

Musik känns som en så självklar del av mitt liv att jag nästan alltid glömmer bort att berätta om det. Men ja, jag har alltid hållit på musik – från att jag var liten och sjöng i kör tills det att jag spelade förband till Imogen Heap. Jag har ett soloprojekt som heter Non Tiq, men som legat på is ett tag. Dock inte omöjligt att jag tar upp det igen, vi får se. Annars försöker jag också skriva musik till andra artister, olika medieproduktioner samt bli bättre på att producera.

Jag bor tillsammans med min sambo som är musikproducent samt en bitsk liten jack russell vid namn Twiggy (som gått hos fler psykologer än de flesta människor). Vi är glada över att bo i en sömnig småstad och längtar inte tillbaka till ”bruset” i Stockholm där vi bodde förut. Jag skulle gärna bo ännu mer isolerat om det gick. Lika mycket som jag älskar ljud, älskar jag nämligen också tystnaden.

Resten tar vi eftersom… Har ni några frågor kan ni lämna en kommentar här eller mejla mig på noralindkvist@hotmail.com.